Γλυκά Zuccherino

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ONLINE - ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ESHOP

GR | ENG
{
Ποιοι είμαστε
}

  • Το μυστικό μας;Η συνεχής αναζήτηση νέων & η άψογη εκτέλεση των παραδοσιακών συνταγών.
  • Πάθος για δημιουργίαΤο πάθος μας για δημιουργία & νέες γεύσεις δεν κρύβεται, ενσωματώνεται σε κάθε ένα από τα γλυκά μας ξεχωριστά

 
1988-2018: 30 χρόνια κάνουμε τη ζώη σας πιο γλυκιά

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων ZUCCHERINO άρχισε πριν από 30 χρόνια, με το πρώτο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο, ενός χώρου που έμελλε να γίνει συνώνυμο των χειροποίητων γλυκών.

Περνώντας στη δεύτερη γενιά, τα ζαχαροπλαστεία ZUCCHERINO ανανεώνονται και αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο, ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημα στο Π. Φάληρο, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα των προιόντων, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πιστά στις παραδοσιακές αξίες, την προσήλωση, την ποιότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη. Οι υπηρεσίες του οικογενειακού brand εξελίσσονται και επεκτείνονται στους τομείς catering για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση, καθώς και διοργάνωσης βαπτίσεων και γάμων.

Το 2012 τα ZUCCHERINO γίνονται 3! Ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην πλατεία Ν. Σμύρνης, ενώ το 2016 εγκαινιάζεται ένα ακόμα κατάστημα στο Μοναστηράκι.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τις αγνότερες πρώτες ύλες, οι pastry chefs & οι gelato masters εμπλουτίζουν καθημερινά τον κατάλογο των γλυκών και παγωτών με πρωτότυπες γεύσεις. Οι παραδοσιακές συνταγές μεταμορφώνονται με μοντέρνες πινελιές και μετουσιώνονται σε λαχταριστές τούρτες, γλυκά και παγωτά που ξεχωρίζουν. Παράλληλα, παρασκευάζονται προιόντα χωρίς γλουτένη, με 0% ζάχαρη και λιπαρά.

Με φήμη που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα ζαχαροπλαστεία ZUCCHERINO κερδίζουν την αναγνώριση εντός και εκτός Ελλάδος, με πιο πρόσφατη το ΧΡΥΣΟ βραβείο στις κατηγορίες “Best gelateria in town”, “Best new taste”, “Best gelateria experience” & “Best patisserie experience” των Estia Awards 2019. Οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ, τιμήθηκαν με ΧΡΥΣΟ βραβείο την κατηγορία “Best Gelato Experience” των Estia Awards 2018 και τη διάκριση “Best Dessert Parlour 2017” & “Dessert Parlour of the Year 2021” στα LUX Food & Drink Awards, του διακεκριμένου βρετανικού περιοδικού Lux.

Τα ZUCCHERINO αποτελούν πλέον μια σταθερή αξία στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ένα από τα πιο γλυκά σημεία ανάφοράς.