GR | ENG
{

Νέα

}

Τάρτα Gianduja

Στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino επιλέγουμε τις καλύτερες και αγνότερες πρώτες ύλες. Σε μία από τις αναζητήσεις μας ανακαλύψαμε τη σοκολάτα gianduja από το Piemont της Ιταλίας, την πόλη που παράγει ένα από τα καλύτερα φουντούκια παγκοσμίως. Μία μοναδικής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης πρώτη ύλη και η φαντασία του ζαχαροπλάστη αποτελούν τη βάση για ένα εξαιρετικό γλυκό,

Pink Lemonade Sorbetto

Η ροζ λεμονάδα φέτος είναι το απόλυτο must σε κάθε πάρτυ, σε βάφτιση, σε έξοδο με φίλους και σε εκδηλώσεις. Λίγο η δροσιστική γεύση της λεμονάδας, λίγο το kinky ροζ χρώμα συναρπάζει μικρούς και μεγάλους! Και κάπως έτσι έγινε παγωτό! #when_life_gives_us_lemons_we_make_ice_cream

Δίλημμα #2

Μωσαϊκό VS Goji berry μανταρίνι Petit beurre (πτι μπερ), σοκολάτα bitter & λικέρ είναι τα τρία βασικά υλικά για έναν απολαυστικό κορμό μωσαϊκό. Και όταν η συνταγή αυτή γίνει παγωτό, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί; Εμείς σίγουρα όχι! Και για όσους δεν προτιμούν τη σοκολάτα και θέλουν κάτι πιο υγιεινό… Η τάση της εποχής

Μους Αλμυρής Καραμέλας με Crumble

Μετά από ένα καλό μεσημεριανό γεύμα σειρά έχει ένα ακόμη καλύτερο επιδόρπιο. Δεν θέλετε όμως να είναι κάτι βαρύ, ούτε όμως να κλείσει το γεύμα σας χωρίς γλυκό. Τη λύση θα σας τη δώσουμε εμείς! Είναι ελαφρύ, θα καλύψει την επιθυμία σας σε γλυκό και με τις αλμυρές του πινελιές θα εκτινάξει τις αισθήσεις σας