Ζαχαροπλαστείο Π.Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Μοναστηράκι Zuccherino

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ONLINE - ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ESHOP

GR | ENG
{

Όροι Χρήσης

}

GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων) 2016/679
Όροι & Προϋποθέσεις

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino επιθυμούν τη διατήρηση επικοινωνίας μαζί σας. Συλλέγουμε και κάνουμε χρήση προσωπικών δεδομένων, με σκοπό την επικοινωνία με τους πελάτες μας, την εξυπηρέτησή & την ενημέρωσή τους. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι αυτό το λόγο σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα στοιχεία χρησιμοποιούνται προσεκτικά και τηρούνται με μεγάλη ασφάλεια.

Η εταιρία μας έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για να συμμορφωθεί με όσα ορίζει ο κανονισμός.

 1. Προσεκτική και ασφαλής συλλογή και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων
 2. Δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα κανενός χωρίς συγκατάθεσή του
 3. Κωδικοποίηση προσωπικών δεδομένων
 4. Δυνατότητα διαγραφής μετά από αίτημά σας
 5. Συλλογή μόνο απαραίτητων δεδομένων
 6. Συμμόρφωση στον κανονισμό και από τις συνεργαζόμενες εταιρείες

Όλα τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε. Τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε στα αρχεία μας είναι όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, διεύθυνση κατοικίας (σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων στο χώρο σας), ιστορικό παραγγελιών, ημερομηνία γέννησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Tα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται εσωτερικά στην επιχείρησή μας στα αντίστοιχα τμήματά διαφήμισης & marketing, καθώς και σε επιλεγμένα τρίτα μέρη, εξωτερικούς συνεργάτες.
Τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται σε επιλεγμένα τρίτα μέρη στις παρακάτω περιστάσεις:

 • Για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τα αιτήματά σας
 • Για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας
 • Για να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες
 • Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, για τη βελτίωση του ιστότοπου, των τρεχόντων προϊόντων και υπηρεσιών ή/και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών
 • Για την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων, επικοινωνιών και στοχευμένων διαφημίσεων, καθώς και προτάσεων προϊόντων για εσάς.
 • για την ενημέρωσή σας κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες εκ μέρους μας, όπως η φιλοξενία του ιστότοπου των Zucccherino, είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της, ασχολούνται με την αποστολή newsletter (email με ενημερωτικό χαρακτήρα).


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία τους από κατάχρηση, επέμβαση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή δημοσιοποίηση. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν μόνο τα αρμόδια τμήματα της επιχείρησης καθώς και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες κατόπιν δικού μας αιτήματος.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς.

 • Ενημέρωσή με βάση τις προτιμήσεις σας
 • Απάντηση στα αιτήματά σας για προετοιμασία οικονομικών προσφορών
 • Βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε
 • Λειτουργικότητα και απόδοση ενεργειών μας
 • Επαλήθευση της ταυτότητας των ατόμων που επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email
 • Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στοχευμένων με βάση τις προτιμήσεις σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας


ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η εταιρία μας καταρτίζει προφίλ με τα δεδομένα σας εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για αυτή την ενέργεια, στις εξής περιπτώσεις:

 • Τις ενέργειές σας στον ιστότοπό μας σχετικά με το τι βλέπετε και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό της
 • Τις ψηφιακές διαφημίσεις της εταιρίας μας στο διαδίκτυο κατά πόσο σας φαίνονται ελκυστικές
 • Διαδικτυακές φόρμες επικοινωνίας που συμπληρώνετε
 • Τις ενέργειές σας μετά από τη λήψη newsletter από την εταιρία μας (αν το ανοίξατε, αν κάνατε κλικ στο περιεχόμενο κλπ)


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο γίνεται η συλλογή τους. Εξετάζουμε τα ενεργά προσωπικά δεδομένα και τα διατηρούμε, τα ανενεργά διαγράφονται.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 • Ενημέρωση: σας παρέχουμε σαφείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Διόρθωση: μπορείτε να διορθώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία στέλνοντας το αίτημά σας στο info@zuccherino.gr
 • Διαγραφή: σε περίπτωση που έχετε δεχθεί να κρατήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να τα διαγράψουμε, στέλνοντας το αίτημά σας στο info@zuccherino.gr


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino μέσω email, στα τηλέφωνα και στα ίδια τα καταστήματά μας ζητώντας τον υπεύθυνο του κάθε καταστήματος.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας & να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.